Hoe kunnen we helpen?

3. Vrij oefenen op het Bingeleiland

Het Bingeleiland

• Je kind vindt het oefeneiland terug op het Bingel startscherm.

• Via de knop “Eiland” in het scherm onderin kan jouw kind vanop eender welke plek snel naar het eiland gaan.

• De Bingeleilanden zijn volledig afgestemd op de leeftijd en leefwereld van de kinderen. Elke plek op het eiland toont een ander vak bv. rekenen, taal, Frans, …

Welke oefeningen zijn er beschikbaar op Bingel?

Wil je graag je kind sturen in het maken van oefeningen? Dan vind je hier een overzicht van de Bingeloefeneningen per leerjaar waaruit je kunt kiezen.

Download het Excel-bestand waarin je alle beschikbare oefenreeksen vindt op Bingel. Gebruik de handige filters aan de zijkant om snel op leerjaar en vak (= leermiddel) te filteren.