Bingeltips voor ouders

Hoe ondersteun ik mijn kind bij het bingelen?

Video afspelen

Oefenen en taken maken

Thuis oefenen is belangrijk en Bingel kan jouw kind daarbij helpen. Misschien hoorde je al eens een stemmetje jouw kind toejuichen met “Goed zo!” of zegt die vriendelijk “Nog een keer!”. Heb je al eens de tijd gevonden om samen te oefenen? Er is namelijk zo veel dat jullie samen kunnen doen.

Boekjes lezen op Bingel

De boekenkast op Bingel is een digitale bibliotheek vol boekjes die aangepast zijn aan het leesniveau van jouw kind. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Video afspelen
Video afspelen

Bingelen op de tablet

Beschikken jullie thuis over een tablet? Dan kan jouw kind op eender welke plaats taken maken en oefenen op Bingel: bij oma en opa, aan de eettafel of gewoon gezellig in de zetel. Het enige dat je nodig hebt, is een toestel met een voldoende groot scherm en een stabiele internetverbinding.

Voorbereiden voor de toets

Er komt een belangrijke toets aan. We herkennen het allemaal en willen dat ons kind zo goed mogelijk is voorbereid. Kunnen oefenen op datgene waarover de toets gaat, is een uitstekende voorbereiding. Uiteraard zal de leerkracht jullie kind helpen, maar ook Bingel kan een handje toesteken.

Video afspelen