Hoe kunnen we helpen?

Tekst en knoppen zijn niet of deels zichtbaar

In de browser (Chrome, Firefox, Edge, ...)

• Open de browser.
  • Hou de CTRL toets ingedrukt en draai tegelijk aan het muiswieltje. Je scherm zoomt in of uit.
  • Zorg dat de zoom is ingesteld op 100%.

• Geen pc-muis? Dan kan je de zoom ook instellen via de opties:

In Windows 10 (pc, laptop, Windows-tablet)

• Sluit alle programma’s.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies “Beeldscherminstellingen”.

• Kies in het onderdeel “Schaal en layout” voor de optie “100%”.
  • Sluit het scherm. Indien de letters te klein zijn, kun je de optie wijzigen naar 125%.
  • Geen pc-muis? Kies dan de Windows-startknop en typ “beeldscherm”.
  • Klik op de optie “De grootte van tekst, apps en overige items wijzigen”.