Hoe kunnen we helpen?

Een witte pagina na aanmelden

Oplossingen

• Je gebruikt mogelijks een browser die Bingel niet volledig ondersteunt. Kies voor Chrome, Edge of Firefox voor een optimale ondersteuning. Deze browsers kun je gratis installeren.
  • Het is even erg druk en de servers zijn overbelast. Wacht een kwartiertje en meld je dan opnieuw aan. Wij schalen de servers op als we zien dat het druk wordt.
  • De browser die je gebruikt om aan te melden heeft een probleem. Verwijder eens de cookies in de browser, sluit af, start de browser en meld je opnieuw aan.