1. Hoe maak je een ouderaccount aan?

Werkwijze

• Surf naar bingel.be en klik op “Ouder”.

• Klik op “Maak een account aan”.

• Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord.  Een wachtwoord moet uit minstens acht tekens bestaan, waarvan minstens twee cijfers en een hoofdletter.

• Klik op de groene knop “Maak account”.

• Je ontvangt automatisch een e-mail om je account te activeren.

• Klik op “Voeg kind toe” om je ouderaccount aan dat van je kind te koppelen met behulp van de oudercode die je van de school ontvangen hebt. Voor elk kind ontvang je van de school een aparte code en herhaal je deze stappen.

• Vul de gegevens in en klik op de knop “Voeg toe”.

• Na de koppeling krijg je het overzicht van je kind in Bingel met de persoonlijke gegevens, wachtwoord, oefenresultaten en taken.

• Bij een eerstvolgende aanmelding vragen we je om jouw geslacht, naam en voornaam in te vullen.