Aanmeldgegevens vergeten voor de oudermodule

Wachtwoord vergeten?

• Klik op “Vraag een nieuw wachtwoord aan”.

• Vul je emailadres in en klik op “Verstuur een nieuw wachtwoord”.

• Je ontvangt automatisch een email met een voorlopig wachtwoord. Meld je hiermee aan.

• Na het aanmelden kun je dit tijdelijke wachtwoord veranderen in een nieuw wachtwoord. Klik bovenaan op de knop “Instellingen”.

• Klik op “Wachtwoord aanpassen”.

• Geef het tijdelijke -en je eigen wachtwoord in. Een wachtwoord moet uit minstens acht tekens bestaan, waarvan minstens twee cijfers en een hoofdletter.

• Klik op de knop “Opslaan”. Vanaf nu kun je terug met je eigen wachtwoord aanmelden.

Emailadres vergeten?

• Indien je niet meer weet met welk emailadres je aanmeldt, contacteer je de school.
  • De schoolbeheerder kan in het beheer nakijken welk emailadres je gebruikt hebt bij de activatie.